1/0
vrouw in het rood
Middle-age-woman-walking-in-winter-fores
Doctor aanpassen saldo op weegschaal
Man-in-gym
Super Health Food
Groep Road Bikers

META biedt diverse programma's aan voor haar cliënten wanneer ze lichamelijk of geestelijk vast zitten en dit ten uiting komt in hun werk of dagelijks leven. Of natuurlijk gewoon als zij zichzelf verder willen ontwikkelen. 
 

Vitaliteits- en Leefstijlcoaching kan op verschillende manieren worden vormgegeven. Je kan ervoor kiezen om individueel begeleid te worden door de coach. Tijdens een intake bepaal je samen met je coach het aantal en de frequentie van de sessies. Belangrijke thema’s zijn: voeding, beweging, slaap, stress, energiemanagement, timemanagement, ongezonde gewoontes, vitaliteit en ontspanning. 

Vitaliteits- en Leefstijlcoaching  kan zeer flexibel en interactief zijn. Op deze manier ontstaat er een sneller en beter resultaat en neemt de cliënt makkelijker de leefstijlveranderingen op.

Ik kan je helpen op de praktijklocatie, bij je thuis, tijdens een wandeling, samen boodschappen doen en maaltijden samenstellen of online via Teams. Online therapie kan net zo effectief zijn als therapie in de spreekkamer.

Daarnaast is het mogelijk om je aan te melden voor de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). Deze coaching op leefstijl is sinds 1 januari 2019 opgenomen in het basispakket van de zorgverzekering.

Om in aanmerking te komen voor deze vergoeding moet je voldoen aan bepaalde criteria. Je huisarts kan je er verder over informeren. Kom je niet in aanmerking voor een vergoeding vanuit de basisverzekering, maar zou je toch graag een leefstijlprogramma willen volgen? Een aantal verzekeraars vergoeden dit via een aanvullende verzekering.
Het Coaching op Leefstijl programma voor volwassen: CooL is niet de zoveelste dieethype of nieuwste sporttrend, maar een erkend leefstijlprogramma, dat vergoed wordt door de basisverzekering. Het is een coachingstraject van twee jaar, waarin je ongetwijfeld mooie resultaten gaat behalen. Onder begeleiding van een gecertificeerde leefstijlcoach ga je aan de slag. Je wordt je bewust van jouw huidige leefstijl, krijgt inzicht in ongezonde gewoontes en gaat deze blijvend veranderen. Je leert gezonde keuzes te maken op het gebied van voeding, beweging, stress, slaap en ontspanning. Stap voor stap. Op een manier die bij jou past, want jij hebt altijd de regie.

En: je hoeft het niet (meer) alleen te doen! Naast jouw coach kun je ook steun van groepsgenoten. Tijdens de groepssessies deel je je ervaringen, de voor jou lastige momenten en motiveer je elkaar. Het resultaat: je gaat jouw leefstijl langzaam, maar zeker positief veranderen, met blijvend gewichtsverlies, meer energie en een betere kwaliteit van leven tot gevolg.

 

Voor meer informatie: 

https://www.leefstijlinterventies.nl/informatie-voor-deelnemers/

 

https://www.youtube.com/watch?v=w4x1YyBKUqY&feature=youtu.be