top of page
vrouw in het rood
Middle-age-woman-walking-in-winter-fores
Doctor aanpassen saldo op weegschaal
Man-in-gym
Super Health Food
Groep Road Bikers

META biedt diverse programma's aan voor haar cliënten wanneer ze lichamelijk of geestelijk vast zitten en dit ten uiting komt in hun werk of dagelijks leven. Of natuurlijk gewoon als zij zichzelf verder willen ontwikkelen. 
 

Vitaliteits- en Leefstijlcoaching kan op verschillende manieren worden vormgegeven. Je kan ervoor kiezen om individueel begeleid te worden door de coach. Tijdens een intake bepaal je samen met je coach het aantal en de frequentie van de sessies. Belangrijke thema’s zijn: voeding, beweging, slaap, stress, energiemanagement, timemanagement, ongezonde gewoontes, vitaliteit en ontspanning. 

Vitaliteits- en Leefstijlcoaching  kan zeer flexibel en interactief zijn. Op deze manier ontstaat er een sneller en beter resultaat en neemt de cliënt makkelijker de leefstijlveranderingen op.

Ik kan je helpen op de praktijklocatie, bij je thuis, tijdens een wandeling, samen boodschappen doen en maaltijden samenstellen of online via Teams. Online therapie kan net zo effectief zijn als therapie in de spreekkamer.

bottom of page